Belastingdienst lanceert online Kennisnetwerk belastingen en toeslagen

ElsmanTips en trics

Voor mensen en organisaties die anderen ondersteunen bij inkomstenbelasting en toeslagen heeft de Belastingdienst een nieuw online platform gelanceerd.
Het platform is specifiek gericht op maatschappelijk dienstverleners, gerechtelijk vertegenwoordigers, fiscaal dienstverleners met inkomstenbelasting voor particulieren en of toeslagen in hun pakket, en overheden. Ook anderen die mensen in hun omgeving ondersteunen bij belasting- en toeslagzaken, zoals ouders, familie of kennissen kunnen gebruik maken van het netwerk.

Het Kennisnetwerk biedt lesmodules over de inkomstenbelasting en toeslagen en informatie over actuele regelgeving, wijzigingen, nieuws en verstoringen. De informatie is zoveel mogelijk afgestemd op de behoefte en ervaringen van de bezoeker. Zo is veelgevraagde informatie makkelijk vindbaar en sluit de informatie, die in toegankelijke taal wordt gepresenteerd, zoveel mogelijk aan bij de actualiteit.

Het Kennisnetwerk ontwikkelt voortdurend nieuwe functionaliteiten. Zo kunnen gebruikers in de toekomst een community starten en daar op een moment dat hen uitkomt kennis en ervaringen delen met andere gebruikers.

Ga naar: http://www.belastingdienst.nl/wps/wcm/connect/nl/kennisnetwerk/

Bron: Accountantweek.nl