Hoe laat u uw euro’s het slimste werken?

ElsmanNieuws

Elsman International Consultants begeleidt veel glastuinbouwondernemers met uiteenlopende vraagstukken. De kern van ons werk is financiële optimalisatie in brede zin, vanuit de vraag waar u als ondernemer nou gelukkig van wordt. Typische vraagstukken waar wij ondernemers bij begeleiden zijn:

· Eén van mijn kinderen heeft interesse om het bedrijf over te nemen. Mijn andere kinderen wil ik financieel niet tekort doen en zelf wil ik ook een comfortabele oude dag hebben. Wat is de slimste route in een overdrachtstraject?

· Ik twijfel of het een goede zet is om een ander bedrijf over te nemen. Wat zijn de organisatorische en financiële consequenties voor mij?

· De bank legt mij bepaalde verplichtingen op waar ik eigenlijk niet aan wil. Ik zoek een specialist die voor en met mij tot een goed resultaat kan komen.

· Ik overweeg mijn bedrijf te verkopen, maar hang dit liever niet aan de grote klok. Ik zoek een partner die de waarde van mijn bedrijf kan bepalen en op zoek gaat naar een koper.

Wij begeleiden in binnen- en buitenland veel ondernemers en indien één van bovenstaande voorbeelden ook op uw situatie van toepassing is, dan leren we u graag kennen door middel van een vrijblijvende kennismaking.