Eén van onze klanten heeft de Grower of The Year Award gewonnen en 1 klant is genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs

ElsmanNieuws

Namens directie en medewerkers van Elsman Group feliciteren wij Sjaak van Schie B.V. met het winnen van de IGOTY award en VDE Plant met de nominatie voor de Tuinbouw Ondernemersprijs.

Op 23 januari tijdens de uitreiking van de International Grower of The Year (IGOTY) Awards won Sjaak van Schie B.V. de award voor beste kweker in de categorie Young Plants. Deze Oscarwaardige onderscheiding gaat naar de beste kweker in de volgende categorieën: Finished Plants and Trees, Young Plants en Cut Flowers and Bulbs en Sustainability. The International Association of Horticultural Producers (AIPH) reikt de prijs ieder jaar uit. De uitreiking vond plaats in het Congress Center in Essen.

Ook feliciteren wij VDE die is genomineerd voor de Tuinbouw Ondernemersprijs. We zullen duimen voor jullie!