Elsman International Consultants B.V. heeft voor Chr. Vermeer Transport de overname van Wouters Transport mogen begeleiden

ElsmanNieuws

Chr. Vermeer Transport kondigt met trots de succesvolle afronding aan van de overname van Wouters Transport gevestigd in Rijen, welke gespecialiseerd is in temperatuur gecontroleerd transport.

De overname van Wouters Transport  vertegenwoordigt een belangrijke mijlpaal voor Chr. Vermeer Transport  en markeert een strategische stap om de dienstverlening verder uit te breiden en te diversifiëren. Door de synergieën tussen beide bedrijven te benutten, zal Chr. Vermeer Transport  in staat zijn om haar klanten een breder scala aan diensten aan te bieden, terwijl het tegelijkertijd haar operationele efficiëntie versterkt.

De directie van Wouters Transport, Geert en Els Wouters, waren op zoek naar een bedrijf dat nauw aansluit bij de bedrijfscultuur en waarden van Wouters Transport, met een sterke nadruk op het behoud van personeel en klantrelaties. Dit sluit perfect aan bij de kernwaarden van Chr. Vermeer Transport.

“Wij zijn verheugd over de voltooiing van deze overname en verwelkomen de medewerkers van Wouters Transport  in de Chr. Vermeer-familie,” aldus Christiaan Vermeer, directeur van Chr. Vermeer Transport. “De combinatie van onze middelen, expertise en ervaring stelt ons in staat om onze klanten nog beter van dienst te zijn en nieuwe groeimogelijkheden te verkennen in een steeds veranderende markt. Het temperatuur gecontroleerd transport is een mooie aanvulling op onze diensten van Distributie, Benelux-  & Internationaal transport, Logistiek en de afdeling Movements (industriële machine verhuizingen/speciaal transport)”.

De werkzaamheden van Chr. Vermeer Transport en Wouters Transport vormen een mooie aanvulling op elkaar. Naast een vergelijkbare bedrijfscultuur hebben beide familiebedrijven gedeelde normen en waarden. Met de uitbreiding van Wouters Transport telt het bedrijf circa 130 medewerkers en beschikt het over een wagenpark van 90 trekkende eenheden.

Voorlopig blijft het bedrijf Wouters Transport bestaan. 2024 zal worden benut om Wouters Transport te integreren binnen Chr. Vermeer Transport. 

Tilburg, 2 april 2024

#overname #temperatuurgecontroleerd transport #groeimogelijkheden #transport #logistiek #wagenpark