Kainz & Mayer bouwfase 3 van start

ElsmanNieuws0 Comments

In Obersiebenbrunn (Oostenrijk) is het bedrijf Kainz & Mayer Marchfeld tomaten gevestigd. Kainz & Mayer produceren tros-, cherry- en cocktailtomaten. Om nog beter in te kunnen spelen op de vraag vanuit de markt en klanten in de toekomst nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben zij ervoor gekozen om het bedrijf uit te breiden. In bouwfase 3 zal de kas met 4 ha uitgebreid worden, de verpakkingshal wordt vergroot met 1.500 m² en de kantoorruimte zal verdubbeld worden. Naast de financiële begeleiding van Kainz en Mayer verzorgt Elsman Bouw de bouwbegeleiding van fase 3.

Nieuwsgierig naar het project? Lees meer over de derde bouwfase op de website van Kainz & Mayer.

Artikel Bouwfase 3 Kainz & Mayer Marchfeldtomaten

Geef een reactie